Toekomstbestendig groeien, maar hoe? Kom naar onze informatiebijeenkomsten

 
Toekomstbestendig groeien, maar hoe? Kom naar onze informatiebijeenkomsten
Gepubliceerd: 29-08-2024, laatst gewijzigd: 29-08-2024

Als ondernemer zoekt u continu naar kansen om te groeien. Hoe bepaalt u de juiste koers? En hoe zorgt u voor een toekomstbestendige aanpak? Speciaal voor onze klanten organiseren we dit najaar verschillende informatiebijeenkomsten door het hele land. Meld u aan en laat u inspireren. We kijken uit naar uw komst. 

Voor de informatiebijeenkomsten kiest u uit verschillende onderwerpen. Want uw bedrijf ontwikkelen, kan op uiteenlopende manieren. Welke (strategische) beslissingen maakt u bijvoorbeeld? Welke stappen passen bij de levensfase en ontwikkeling van uw onderneming? Wat wordt er zoal op het gebied van HR en arbeidsrecht van u verwacht als u groeit? En wat betekent de Omgevingswet voor uw bedrijfslocatie(s) als u uitbreidt? 

Kies uw onderwerp(en)

Hieronder vindt u de onderwerpen waaruit u kiest. 

1. Uw strategie om uw bedrijf te laten groeien 

Waarin wilt u groeien? In omzet, personeel, rendement of nog iets heel anders? Groeien betekent keuzes maken en (strategische) beslissingen nemen. Hoe bepaalt u de juiste koers? Welke visie drijft uw groei en hoe vertaalt u dit naar concrete acties? Krijg praktische handvatten, zodat u uw gewenste groei realiseert. 

2. Fiscale, juridische en HR-aandachtspunten in het licht van Prinsjesdag 

Waar krijgt uw groeiende onderneming mee te maken op fiscaal en juridisch gebied? Met welke HR-aspecten moet u rekening houden? Ontdek de actualiteiten op dit gebied. Ook brengen wij u op de hoogte van relevante wijzigingen en mogelijke gevolgen van het nieuwe Belastingplan voor u. 

3. Actualiteiten HR en arbeidsrecht 

Wat zijn de actualiteiten rondom HR en arbeidsrecht? En waar krijgt u mee te maken als uw onderneming groeit? Want als u meer medewerkers krijgt, gelden er vaak andere wetten en regels. Wij praten u bij. 

4. De impact en kansen van duurzaamheid voor u en uw bedrijf 

Hebt u als (agrarisch) ondernemer te maken met steeds kleinere winstmarges, mede door groei in de kostprijs? Ontdek hoe u hierop anticipeert door energie te besparen en te verduurzamen. Wij praten u bij over de kansen en mogelijkheden. 

5. De Omgevingswet en de impact op uw bedrijfslocatie(s) 

De Omgevingswet heeft mogelijk impact als u uw bedrijfslocatie wilt wijzigen of uitbouwen, maar ook als u ‘gewoon’ wilt blijven ondernemen. Welke consequenties hebben wijzigingen in het omgevingsplan voor u? Hoe zit het met eventuele schadecompensatie? Laat u informeren. 

6. Het GLB en duurzaam ondernemen voor agrarische bedrijven 

Vanuit het GLB wordt u beloond voor het verduurzamen van uw agrarisch bedrijf. Wat zijn dit najaar de aandachtspunten voor uw definitieve aanvraag van 2024? Is deelname aan de eco-regeling in 2025 voor u interessant? En wat zijn de (financiële) gevolgen van verschillende keuzes? 

7. Duurzaamheidsrapportage melkveehouderij 

De duurzaamheidsrapportage geeft u als melkveehouder inzicht in uw financiële en economische resultaten en uw duurzame prestaties. Ontdek hoe deze informatie u helpt naar een duurzame toekomst, met focus op rendementsverbetering. 

De bijeenkomsten vinden plaats in september, oktober en november op de locaties door heel Nederland. 

Uitnodiging gemist?

Hebt u onze uitnodiging niet ontvangen, maar wilt u wel graag een van deze bijeenkomsten bijwonen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Flynth

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Nieuws

Geschreven door: